Srednja strukovna škola, Makarska

Datum objave: 7. prosinca 2025.
Kategorija: Erasmus+
Danas ujutro, 7. prosinca 2025. godine, su u Malagu (Španjolska) sretno sletjeli učenici i nastavnici naše, Srednje strukovne škole, Makarska.
U okviru Erasmus+ projekta, 12 učenika i 2 nastavnika, idu u Malagu na stručno usavršavanje u trajanju od 2 tjedna.
Sve plaćeno (prijevoz, smještaj, hrana) uz pristojan džeparac (poklon EU).
– 3 učenice iz 3.L (turističko-hotelijerski komercijalist)
– 3 učenika iz 4.G (elektrotehničar)
– 1 učenik iz 3.G (elektrotehničar)
– 3 učenika iz 3HK (konobari)
– 2 učenika iz 3HK (kuhari)
Očekivani ishodi usavršavanja su u privitku.
Domaćini su:
– La Recepción – Gestión de pisos vacacionales en Málaga – Alquila Facil Gestion Inmobiliaria S.L.
– Pepa y Pepe – Arini Propiedades S.L.b (Calle Calderia)
– Anahita Boutique Hotel – BIA BAMA S.L.
– Restaurante La Tranca- Silverca Siglo XXI S.L.
– El Carmen Bar- Fatihygarcia S.L
A ovo je tek prva ekspedicija, na proljeće kreće nova ekipa. Dobar razlog da se bude dobar i uzoran učenik i pobijedi na slijedećem natječaju za Erasmus aktivnosti.
Svake godine oko 10% naših učenika (i 10% nastavnika) ima gratis putovanja i edukacije u državama EU.

Pročitajte još

Digitalni adventski kalendar dobrih djela

Digitalni adventski kalendar dobrih djela  Ovaj advent odlučili smo posvetiti malim stvarima koje mijenjaju velike stvari. Želimo potaknuti učenike da prepoznaju koliko i najmanje geste mogu utjecati na atmosferu u razredu, kod kuće i u zajednici. Zato smo...

Empatija u praksi

Empatija u praksi

Empatija u praksi  U mjesecu studenom, koji smo u sklopu projekta Snaga volonterstva posvetili temi empatije, učenici su sudjelovali u aktivnostima čiji je cilj bio potaknuti ih na promišljanje o tome koliko je važno vidjeti, čuti i razumjeti druge. Radionica...

Okusi kroz godišnja doba

Okusi kroz godišnja doba

Okusi kroz godišnja doba  U školi se marljivo radilo na novom međunarodnom eTwinning projektu “Budget Bites for Students”. U projektu sudjeluju učenici i nastavnici iz Francuske, Turske, Poljske i Ukrajine, a cilj je kroz recepte upoznati kulturu, običaje i okuse...

Skip to content